Cu siguranta editia aniversara FFW a fost speciala din toate punctele de vedere, asadar nu m-am putut abtine sa nu vin cu cateva pareri din ultimele doua zile petrecute la Sibiu. Adevarul este ca am inarziat putin cu ele datorita faptului ca am fost 4 zile la Untold si va spun sincer ca nu am mai avut timp de altceva.

Ziua a cincea a început cu o colecţie elegantă şi rafinată, semnată de Cylia Dorra. Prezentarea a avut loc în curtea Palatului de vară “Brukenthal” din Avrig, unde modelele au prezentat ţinutele designerului libanez, alcătuite din rochii din tulle şi alte materiale fine.

De la ora 17, totul s-a mutat în gospodăriile Muzeului în Aer Liber din Dumbrava Sibiului, unde Lavinia Ilieş şi Sebastian Roncea şi-au prezentat cea mai nouă colecţie. „Solar Plexus”.

Paulita Errazuriz a continuat seria defilărilor la Pasajul Scărilor unde designerul şi-a prezentat o colecţie ce aminteşte de viaţa anilor ’60, dar şi de stilul de viaţă din Berlin, Londra sau Paris.

Seara am fost aşteptaţi la Redal Expo cu o surpriză din partea Lenor, care a prezentat o colecţie inspirată din natură. Evenimentul s-a bucurat de prezenţa Adelei Popescu, ambasador Lenor, sub genericul Inspired by Nature.

Pictura “Evolution”, a lui Piet Mondriaan, l-a inspirat pe următorul designer de pe Feeric Venue. Michelangelo Winklaar a prezentat o colecţie plină de culoare, alcătuită din materiale transparente şi fragile, precum şi broderii.

Adriana Goilav a deschis ultima zi a Feeric Fashion Week la Depoul CFR.

Ţinutele în tonuri vii au colorat, de la ora 17, pădurea de la ieşirea din Sibiu, spre Răşinari, unde modelele au putut fi admirate purtând colecţia semnată de Sarah Jessy Jones, la care am ajuns cu tramvaiul.

Ultima seară pe Feeric Venue a găzduit şase colecţii ale designerilor români şi străini. Ivan Sighinolfi a prezentat o colecţie dedicată feminităţii şi atenţiei detaliilor, care fac diferenţa.

Prezentarea de modă a Aidei Lorena s-a bucurat de muzică live iar colecţia “Bliss” a cuprins detalii realizate manual şi rochii ce au făcut parte din stilul boho, cosmopolit sau clasicul prinţesă.

Andreea Ciungan a prezentat, apoi, “Reborn”, o colecţie inspirată de fuziunea dintre stilul masculin şi cel feminin, contopirea acestora şi redarea unui stil actual.

Povestea Feeric a continuat cu rochiile L’Atelier Ioana Călin. Colecţia a cuprins tonuri nude, alb şi ivory, iar materialele folosite au fost taftaua cu fir de mătase, tulle-ul, cristalele Swarovski, perlele din sticlă şi broderiile cusute de mână.

Diana Caramaci a dorit să îşi pună amprenta în universal modei prin colecţia “Metallic Renaissance”, o colecţie prin care a vrut să readucă, pe Feeric Venue, epoca Renaşterii în actualitate, fiind creată din materiale cu structuri metalice.

Ultima prezentare de modă din agenda Feeric Fashion Week 2017 i-a aparţinut Lunei Morgaciova, care a adus “Collageatrois avec maman”.

Acestea au fost colectiile cu care ne-au incantat designerii in ultimele doua zile si va spun sincer ca sunt foarte fericita pentru ca am putut sa fac parte din acest eveniment ce creste de la an la an. Din ultimele doua zile am ales sa va arat o singura tinuta pe care eu am puratat-o deoarece este preferata mea. Este vorba de o camasa rochie incredibil de lejera. Dupa cum v-am spus deja in articolul anterior pe care il gasiti AICI, temperaturile nu au fost foarte usor de suportat, asadar am avut nevoie de tinute speciale dar din materiale subtiri si placute. Despre geanta Lyzzy Blue de la Tiara Concept Store, pot spune ca a fost preferata mea pe parcursul festivalului deoarece este mica dar incredibil de incapatoare. A fost exact ce aveam nevoie deoarece trebuia zilnic sa iau cu mine camera de vlog, telefon, plus alte lucrusoare. Apropo de vlog, o sa avem unul de la Feeric in curand. Pana atunci puteti gasi AICI ultimul meu vlog de pe canalul de Youtube.

Ce am purtat?

Rochie/WomanFashion.ro

Geanta/tiaraconceptstore.ro

Sandale/Stradivarius.ro

Credits Foto: Alexandru Dragos Photographer