Pentru că astăzi este duminică, o zi de relaxare, m-am gândit să vă arăt câteva din produsele mele preferate, pe care le folosesc ori de câte ori simt nevoia unui moment de răsfăț. 🙂

Voi începe cu gelul de duș So Elixir de care vreau să vă spun sincer că m-am îndragostit de la ”prima întalnire” datorită parfumului care rămâne pe piele mult timp după folosire, iar un alt atu pe care îl are este faptul că lasă pielea hidratată.

10818834_814928661903618_371490864_n

Oja The One pot spune că este noua mea obsesie, nu cred ca o pot numi altfel având în vedere că de ceva timp nu mai folosesc alta. Ce imi place cel mai mult este pensula lată care ajută foarte mult atunci când nu esti foarte pricepută, categorie în care mă încadrez perfect.

Fondul de ten Giordani Gold este exact acel tip de fond de ten care descrie perfect expresia ”invisible touch” lucru pe care îl căutam de mult la un fond de ten.

”Cutiuțele magice” sunt perfecte mai ales acum că a venit frigul și este nevoie să avem tot timpul la noi un balsam de buze. Eu le consider foarte practice și pe lângă mirosul incredibil pe care îl au, chiar sunt foarte eficiente.

INTERIOR 2 (1 of 1)

Gelul de curățat tenul de la Pure schin. Eu cred că după o zi în care ne-am machiat, am umblat prin praf și multe altele, nu este îndeajuns doar să îndepărtăm machiajul cu un demachiant, este nevoie și să curățăm tenul în profunzime.

ggggg

Loțiunea de corp Such a flirt de la Victoria’s Secret, este un produs pe care pur și simplu îl ador, o recomand din toată inima dar vă avertizez ca o să deveniți ”dependente” de ea. :))

bghhhh

Sper să vă inspire aceste produse în viitoarele alegeri pentru voi sau pentru cei dragi, că tot se apropie acea perioada a cadourilor. Vă pup 🙂

blfkkf