Daca planuiti o vacanta in Malta, nu uitati ca in top 5 obiective de vizitat sa includeti si Mdina care este vechea capitala a insulei. A fost si unul dintre platourile de filmare pentru Game of Thrones care este printre serialele mele preferate, asadar nici gand sa o ratez. Pe langa asta este cel mai instagrammble loc in care am fost pana acum. Fiecare straduta, coltisor este un cadru gata pregatit pentru o fotografia perfecta. Bineinteles ca am mers pregatita pentru cele mei cool poze asa ca am imbracat o rochie intr-un verde puternic de la Woman Fashion pentru a fi in contrast cu locul. Mi se pare ca da viata pozelor si nu cred ca puteam face o alegere mai buna. Pe langa asta forma rochiei, lungimea si materialul au fost perfecte pentru temperaturile de afara, asadar va recomand genul acesta de rochita daca plecati intr-o vacanta la mare. 

Singurul lucru care ne-a incurcat a fost soarele extrem de puternic care tot la 15 minute de mers ne obliga sa facem o pauza la umbra. Apropo de caldura, daca planuiti sa mergeti in Malta, nu aveti ce face cu machiaj, nici macar ceva foarte lejer, o sa va dispara dupa o ora si nu are rost sa va chinuiti. In schimb sa nu uitati de protectie solara ca o sa va para tare rau si bineinteles de ochelari de soare. 🙂 Pe langa faptul ca te protejeaza de lumina puternica, te ajuta la poze in situatia in care nu porti machiaj. Imi place mult artificiul acesta la pozele din vacante sau in momentul in care lumina este foarte puternica pentru a nu risca sa ies cu ochii inchisi in toate pozele.

Pentru vacanta aceasta am ales sa iau cu mine doua perechi de ochelari de soare de la Ebelle. O pereche negri si o pereche albi care au mers cu absolut toate tinutele, aspect foarte important deoarece nu vrei sa cari cu tine tot alta pereche pentru fiecare tinuta. Imi place foarte mult si forma  care e super in tendinte vara aceasta dar in mod special ador simplitatea lor. 

Ce am purtat?

Rochie/Woman Fashion

Ochelari se soare/Ebelle

 

Edit: Razvan Savu Photographer