Search

Indrazneste sa porti culoare!

Hei! Sper ca aveti parte de un final de weekend relaxant pentru ca asta vreau sa facem impreuna astazi, sa ne relaxam și sa va povestesc cate ceva. Eu am avut un weekend cam aglomerat si as avea nevoie de o pauza, asadar m-am gandit sa va scriu cateva cuvinte. 

Acum ceva timp am observat atat la mine cat si la oamenii din jur ca am cam uitat sa purtam haine colorate, asadar daca va uitati la ultimele articole o sa vedeti destul de multa culoare. Sincer, iubesc negrul dar nu am cuvinte sa va spun cata energie pozitiva mi-a dat aceasta tinuta pe care o port in poze. Pentru mine de cele mai multe ori modul in care ma imbrac si hainele pe care le port imi definesc si influenteaza starea pe care o am intr-o zi. Ati incercat vreodata sa va imbratati intr-o tinuta 100% colorata? Va sfatuiesc sa incercati acest lucru ca sa vedeti ce stare buna o sa va dea. Pentru mine anumite tinute sunt pur si simplu terapie. Poate suna putin exagerat dar voi nu va simtiti diferit atunci cand purtati ceva nou, sau ceva care va place foarte mult? Eu cred ca da.

Va pup si sper ca pozele pe care le-am realizat impreuna cu Razvan sa va insenineze ziua aceasta ploioasa si sa va inspire la cat mai multe tinute pline de culoare.

1 Comment
  1. alexandra

    June 29, 2018 2:16 pm

    de unde e fusta?<3

Leave a Comment