Daca mergi in Venetia si stai mai mult de o zi, trebuie neaparat sa vizitezi insula Burano. Este cel mai colorat loc in care am fost vreodata iar vibe-ul pe care il emana este unul super pozitiv. In trecut, Burano era foarte vestit pentru dantela care se producea aici, iar cum pasesti pe insula, deja te intampina magazine sofisticate cu produse din dantela.

Cum ajungi in Burano? Singurul mod de a ajunge este cu vaporetto. Am luat linia 12 din statia Fondamente Nova, Venetia iar pretul unui bilet dus-intors este 15 euro/pers. 

 Insula e foarte mica iar mai mult de 3 ore nu ai ce vizita oricate poze ai face chiar daca orice coltisor, straduta sau pod sunt perfecte pentru o poza. Inainte sa plecam, am luat masa la un mic restaurant unde a fost incredibil de buna mancarea. Voi ati mancat undeva in Venetia/imprejurimi mancare proasta? Noi chiar nu. Si am intrat la intamplare in fiecare restaurant, nu am mers deloc pe recomandari. 

Tinuta pe care am ales sa o port este una foarte neutra, in tonuri de gri pentru a fi in contrast cu toate acele casute viu colorate. Fusta pe care o port este de pe Woman Fashion si imi place enorm. De cum am vazut-o pe site am stiut ca o vreau. Se aseaza atat de frumos pe corp iar forma si print-ul sunt superbe.

Ce am purtat?

Fusta (click AICI)/WomanFashion

Botine(click AICI)/Zara