Cred ca in fiecare sezon ne alegeam o geanta preferata pe care o purtam cel mai mult si care ne este cea mai “comoda”. In toamna am fost obsedata de geanta de la Jean Paul Gaultier pe care am gasit-o la 23 lei intr-un second hand din Cluj. Ne-am iubit nespus de mult pentru ca o puteam purta atat pe timp de zi, cat si seara la o iesire si imi incapeau toate nebuniile in ea. Inca ne iubim dar in ultima perioada am purtat cel mai mult o alta geanta pe care o consider absolut perfecta si preferata pentru iarna. Este vorba de o geanta plic de la Ebelle dintr-o catifea foarte frumoasa si pe care o pot purta in cel putin trei feluri total diferite: pe umar sau stil postas cu ajutorul baretei lungi, plic pentru o tinuta mai eleganta sau cu bareta scurta pentru o tinuta obisnuita dintr-o zi agitata (ambele barete le primesti la comandarea gentii).

Eu am purtat-o cel mai mult ziua, cu bareta scurta si m-a ajutat mult deoarece o aveam tot timpul aproape de mana daca trebuia sa scot ceva din ea dar in acelasi timp imi puteam folosi usor mana pentru ce mai aveam de facut. Este o geanta mica dar foarte incapatoare, nu pot spune ca imi plac gentile mari si din acest motiv cam toate gentile mele sunt micute dar extrem de incapatoare. Recunosc, si eu car uneori casa dupa mine, dar daca incape jumatate din ea intr-o geanta mica, o sa ne intelegem perfect. Culoarea o consider foarte frumoasa, un gri inchis care este foarte usor de purtat la mai multe tipuri de tinute. Chiar in weekend am fost cu ea la BBM Christmas Party iar pe urma la o alta petrecere si mi se pare ca a mers perfect cu tinuta. 

Ce am purtat:

Geanta/Ebelle

Jeans/Stradivarius

Botine/Zara

Fotografiile le-am realizat inpreuna cu Razvan Savu Photographer si  ne gandeam sa organizam un concurs prin care sa va oferim unuia dintre voi o sedinta foto gratuita cu Razvan. Astept sa imi spuneti pe Instagram ce parere aveti despre aceasta idee.