Hei! Incepand cu aceasta luna deschidem o noua serie de articole care au ca scop aducerea in atentia voastra, a designerilor tineri, cu potential, talentati si pasionati. Voi posta lunar cate un articol de acest gen si de fiecare data va voi prezenta creatia unui alt designer. In zilele noastre pentru a te promova ca designer in aceasta industrie controversata a modei, ai nevoie de un buget consistent, asadar prin intermediul blogului vreau sa ajut cat pot eu de mult acesti tineri. Stiu si eu din propria experienta cat e de greu sa te afirmi ca tanar antreprenor care doreste sa isi duca pasiunea la nivel de business, sa faca ceva creativ, si nu neaparat sa isi ia un job de 8 ore pe zi ca sa fie “in tipare” (nu ca ar fi ceva rau cu un job dar totul depinde de felul tau de a fi).

Trecand la designerul pe care vreau sa il aduc in atentia voastra, Nadejda Iacubina este o tanara super talentata a carei colectie chiar m-a impresionat. Mi se pare atat de actuala, vie si creativa. Sincer eu ma regasesc in aceste haine si mi se pare ca din cand in cand ar trebui sa iesim din zona de confort si sa purtam si genul acesta de creatii, care pana la urma mie mi se par foarte purtabile. 

Pe Nadejda Iacubina o gasiti pe pagina ei de instagram AICI iar pentru pozele superbe vreau ii multumesc lui Razvan Savu Photographer.