Search

De ce sa ne iubim corpul si ce rochii sa purtam pentru a masca imperfectiunile acestuia

Astazi nu este vorba despre iubirea clasica pentru persoanele aproapiate, ci despre iubirea pentru noi si pentru corpul nostru. V-am mai zis ca nu imi place sa raman in tipare asa ca o sa vorbim astazi despre o cu totul alta iubire.

Pentru ca nu putem spune tot timpul ca suntem 100% multumite de greutatea corpului nostru sau de formele lui, avem nevoie in garderoba si de haine care sa ne ajute in acest sens. Din punctul meu de vedere, rochia #trendzone pe care o port astazi este perfecta pentru a ascunde burtica, soldurile sau alte imperfectiuni. Consider ca trebuie sa mancam sanatos, sa facem sport dar sa nu exageram si sa nu fim tot timpul nemultumite cu corpul nostru deoarece ne facem rau singure. Cred ca este important sa invatam sa ne imbracam potrivit corpului si formelor noastre si sa stim ce ne avantajeaza. Trebuie sa ne iubim corpul (desi suna ciudat acest lucru) si sa incercam sa il aducem la cea mai buna forma a lui. Pe langa frumusetea aceasta exterioara pe care tot incercam sa o imbunatatim zi de zi, din cand in cand ar trebui sa muncim si la cea interioara. Daca noi nu ne iubim pe noi, daca noi nu suntem fericiti si multumiti cu noi, nici cei din jurul nostru nu vor face acest lucru. Consider ca totul pleaca de la noi, atat in relatia cu noi insine cat si in cea cu cei din jur. Trebuie sa oferi ca sa primesti, asadar ofera iubire pentru tine, pentru corpul tau, pentru sufletul tau si pentru cei din jurul tau.

Referitor la rochie, ma incanta tare mult culoarea dar stiti deja ca sunt obsedata in ultima porioada de  galben/mustar si mai mult de atat ador materialul si decupajele ei. Materialul elastic si fluid chiar iti da libertate si comoditate in miscare iar decupajele ii dau un aer boem si feminin. Ce am incercat eu sa fac cu rochia de la Trend Zone Romania a fost sa imi evidentiez talia prin inchiderea vestei in partea de jos si astfel sa ii ofer corpului meu efectul de clepsidra la care toate visam.

Ce am purtat?

Rochie #trendzone/ Trend Zone Romania

DSC_0003

DSC_0007

DSC_0016

DSC_0014

DSC_0022

DSC_0041

DSC_0021

DSC_0053

DSC_0068

DSC_0070

DSC_0086

3 Comments
 1. HERRENDEZVOUS

  February 14, 2017 6:08 pm

  Lovely post! X

  Love, http://herrendezvous.com/

 2. ghelbere elena

  February 15, 2017 9:20 am

  Imi place mult rochia, imi place croiul ei, nu mai spun de culoare.

  • Alexandra Tiutiu

   February 15, 2017 9:28 am

   Si eu ador culoarea..

Leave a Comment