Search

De ce sa incurajam tinerii designeri?

Duminica am facut o vizita la Galeria de Stil deoarece eram curioasa de noile colectii ale designerilor pe care ii urmaresc de ceva timp. Dupa cum ma si asteptam, am gasit doar haine pentru care ti-ai da tot dulapul ca sa le ai, mai pe scurt oamenii acestia chiar stiu ce
fac.

Am gasit stiluri total diferite, dar nu stiu cum ajungeam sa vad ceva special in fiecare colectie si sa imi doresc macar un produs de la fiecare designer. Pe langa toate colectiile minunate am avut norocul sa cunosc o gramada de femei frumoase, puternice, creative si cu care impart aceasi pasiune, si anume hainele.

10-10

10-2

10-19

Deoarece am inceput acest articol cu intrebarea “De ce sa incurajam tinerii designeri?”, vreau sa va si raspund la ea. Stiu ca majoritatea suntem reticienti in a cumpara acest gen de haine deoarece ne gandim la pret in primul rand. Va spun sincer ca am vazut la galerie produse la preturi destul de accesibile, comparand cu preturile magazinelor din mall. Toata diferenta este ca daca iti cumperi spre exemplu o bluza din Zara, a doua zi mai vezi inca 2 persoane cu exact acelasi produs, dar in cazul designerilor, lucrurile stau putin diferit deoarece ei realizeaza un numar de produse mai limitat.

De exmplu, am vazut o colectie ale carei imprimeuri sunt realizate dupa lucrarile grafice ale lui Flaviu Moldovan, mai pe scurt hainele acestor tineri talentati sunt arta pura, gandita pentru a ne face fiecare zi deosebita si mai plina de inspiratie, unicitate.

Urmatoarea editie va avea loc in perioada 6-8 Mai, iar pana atunci va las cu cateva poze realizate la Galerie si le transmit felicitarile mele tuturor oamenilor minunati care au participat si ne-au expus o parte din munca lor.

10-9

10-13

10-3

10-11

10-5

10-6

10-8

10-14

10-18

10-16

10

10-15

10-17

10-4

10-7

10-12

10-20

No comments yet. Be the first one to leave a thought.
  1. Ana-Maria

    March 16, 2016 9:28 pm

    Eu am fost la editia trecuta si dupa cum ai spus si tu, mi-as fi dat tot dulapul pentru cateva piese de acolo. Absolut geniale <3

    http://fashionsofa.net

Leave a Comment