Astazi vreau sa va vorbesc despre doua item-uri: unul care ne duce cu gandul la sezonul rece si celalalt pot spune ca ne vesteste primavara.

Imi place foarte mult sa fac cumparaturi la sfarsit de sezon deoarece imi pot cumpara piese vestimentare oarecum clasice, care vor fi potrivite si pentru anul viitor doar ca la o mega reducere. De exemplu acum mi-am achizitonat de pe Brand Circus o bluza cu guler inalt pe care o pot purta cu siguranta si iarna viitoare.

Bineinteles ca orice sfarsit de sezon ne duce cu gandul la cel care urmeaza sa vina asa ca acum gandul nostru este la primavara si la ce ne putem achizitiona pentru ea. Primul meu gand a fost: pantofi! Trebuie sa am o pereche noua de pantofi pentru aceasta primavara! Am ales niste stiletto nude de pe oteros.ro din colectia noua care zic eu ca sunt destul de accesibili daca facem comparatie cu preturile din mall ca sa nu mai zic de calitatea excelenta pe care o au. Mi-au fost livrati in mai putin de 24h asa ca am fost placut impresionata. Se zice ca orice femeie trebuie sa aiba in garderoba o pereche de pantofi negri, rosii si nude dar chiar asa este, daca avem aceste trei perechi de pantofi, cred ca putem face minuni in materie de asortari.

Va las cu pozele de la tinuta aleasa de mine, iar daca va comandati ceva de pe Brand Circus sau oteros.ro sa imi aratati si mie intr-un mesaj pe facebook: Tiutiu Alexandra Blog

10-7

10-8

10-4

10-10

10-11

10

10-6

10-5

10-3

10-9

10-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Credits Foto: George Florea

Shop My Outfit:

Bluza/AICI

Pantofi/AICI