Hei! Mi-a fost dor sa ne vedem aici si sa va scriu, asadar astazi avem un articol special, cu aer frantuzesc. Ideea articolului si a tinutei a plecat de la geanta E Belle care este preferata mea de pana acum in toamna aceasta. Imi place mult faptul ca este versatila, ca are o marime medie dar este foarte incapatoare, si nu in ultimul rand, culoarea ei. Burgundy-ul este una dintre culorile mele preferate pentru toamna deoarece aduce un dozaj potrivit si temperat de culoare tinutei. Daca totusi va doriti ceva mai neutru si mai usor de asortat in tinutele de zi cu zi, gasiti geanta si pe gri, maro si negru.

 Referitor la bereta, consider ca este exact ce trebuie pentru aceasta tinuta. Adica pe bune, ce tinuta cu aer frantuzesc este aceea fara o bereta? Foarte mult mi-am dorit sa imi fac o astfel de achizitie deoarece este super pe val in toamna aceasta, plus ca este si o varianta chic pentru a ne feri de frig. Daca totusi ideea de bereta nu vi se potriveste, gasiti mai multe modele dragute de caciuli Bonprix.  

Ce am purtat?

Bereta (click AICI)/Bonprix

Geanta (click AICI)/Ebelle.ro

Bluza Zara(dintr-un SH)

Sosete(click AICI)/Sosetaria.ro

Pozele le-am rezlizat impreuna cu Razvan Savu Photographer in Parcul Central la Casino, loc care debordeaza a eleganta si care ma duce cumva cu gandul spre Paris.