Probabil ca aveti deja in garderoba haine in culori puternice precum: verde menta, portocaliu, roz, turcoaz  sau macar o data ati vrut sa va cumparati ceva in culorile astea dar ati ezitat pentru ca vi se par greu de purtat/asociat. Eu ador culorile de genul acesta, dar recunosc ca o perioada mi-au dat si mie batai de cap. Secretul este ori sa le pui in combinatie cu diferite culori neutre precum maro, gri, negru, ori sa spargi cu inca un accent de culoare puternica.

Spre exemplu, eu am ales sa port bluza de la WomanFashion cu bleumarin, nuante diferite de maro si negru in picioare. Astfel consider ca am calmat putin din intensitatea culorii si am creat o compozitie placuta. In situatia opusa, daca doream sa intervin cu inca o culoare puternica, puteam adauga un accent rosu. 

Turcoaz este la fel, o culoare ce la prima vedere pare foarte greu de asociat, dar o puteti combina cu fuchsia, visiniu, cafeniu, maro, sau chiar violet inchis. 

Fuchsia spre exemplu merge in combinatie cu gri, cafeniu, galben, verde lime si maro.

Revenind la tinuta pe care o port in fotografii, este perfecta pentru petrecerile mai casual aceasta vara. Imi plac tare mult materialele pieselor deoarece bluza este foarte aerisita, lejera si poate fi purtata in extrem de multe combinati iar pantalonii scurti au un material ceva mai rigid, exact cum ar trebui sa fie pentru a se aseza perfect pe corp. Ambele piese sunt de pe WomanFashion.ro si le recomand daca sunteti in cautare de hainute noi pentru garderoba de vara. 

Credits photo: Sabina Borzas