Joi am avut o zi nebuna la propriu: doua shooting-uri, proiect pentru facultate plus prezentare de proiect, umblat de colo colo prin gerul din Cluj si toate astea dupa o noapte in club cu fetele. Ca rasplata, astazi am avut o zi libera doar pentru mine, scris pe blog, leneveala, seriale si somn. Yuhuu! M-am gandit sa profit de acest timp si sa va scriu cateva cuvinte despre o tinuta pe care am pozat-o joi si care sunt convinsa ca o sa va placa deoarece am primit multe complimente, ba in legatura cu paltonul, ba in legatura cu pantalonii. Adevarul este ca merg bine impreuna dar sunt superbe si fiecare in parte.

Aveam nevoie de un palton care sa fie lung si calduros si imi place ca anul acesta am iesit din zona mea de confort la capitolul paltoane din punct de vedere al culorilor, adica negru si gri.

La prima vedere a pantalonilor pe site mi-au placut foarte mult din pricina imprimeului dar nu puteam sa imi imaginez ca vor veni atat de bine. Cred ca va confruntati si voi cu gandul acesta atunci cand va comandati pantaloni, adica nu sunteti sigure ca o sa vina perfect pe voi. Vreau sa va spun ca vin turnati, ca si cand as fi fost la croitor si mi l-ar fi facut pe masurile mele. Ca si tinuta per total, as purta-o intr-o seara la restaurant datorita botinelor cu toc, iar daca as schimba botinele cu bocanci negri, as merge asa la facultate, de fapt chiar asa am purtat tinuta la facultate si pot spune ca a fost destul de cozy.

Ce am purtat:

Palton/WomanFashion.ro

Pantaloni/WomanFashion.ro

Botine/Pimkie(old)

rsp_3898

rsp_3907

rsp_3938

rsp_3928

rsp_3936

rsp_3934

Credits foto: Razvan Savu Photographer

Follow my blog with Bloglovin