Search

Burgundy for V-day

Sincera sa fiu, nu ma declar fan Valentine’s Day desi sunt intr-o relatie. Cred ca dadeam mai multa importanta acestei zile cand ma prindea V-day singura si stateam cu prietenele si ne “plangeam” amarul. Dupa ce am intrat intr-o relatie mi-am dat seama cat de important este sa apreciezi zilnic persoana de langa tine, sa ii zici acest lucru si sa ii faci mici atentii fara motiv. La un moment dat aveam cu Gioni o chestie tare amuzata: ne impotriveam ocaziilor in care ar fi trebuit sa ne facem cadouri si ne surprindeam cu atentii unul pentru celalalt in zile total random. Nu zic ca este gresit sa sarbatresti Valentine’s Day sau alte sarbatori de acest gen pentru ca v-am si pregatit o propunere de tinuta, zic doar ca fiecare persoana ar trebui sa isi exprime zilnic iubirea fata de cel/cea de langa el/ea. Am auzit de multe ori discutii despre faptul ca vine Valentine’s day si se simt stresati pentru ca nu stiu ce sa cumpere persoanei iubite. Personal, consider ca o floare, o seara de calitate cu cel drag, o cina gatita din suflet, un pahar de vin si un film bun pot inlocui orice cadou scump.

Asadar, iubiti-va zilnic, impartasiti-va sentimentele, oferiti o floare si mici atentii in momente neasteptate si acordati atentie speciala lucrurilor importante persoanei dragi.

Ce am purtat?

Salopeta/WomanFashion

Pantofi/Boprix

DSC_0021

DSC_0033

DSC_0018

DSC_0036

DSC_0062

DSC_0058

DSC_0042

DSC_0066

1 Comment
  1. ghelbere elena

    February 11, 2017 5:26 am

    Un ‘Te iubesc” nu are nevoie de o zi speciala. Il spui cand simti si e formidabil sa simti sa-i spui persoanei iubite mereu “Te iubesc”.

Leave a Comment