Nu stiu daca v-am spus pana acum dar eu nu merg niciodata in vacanta cu mai mult decat bagajul de mana mare. Nu luam bagaj de cala si de fiecare data ne incap perfect toate lucrurile necesare. E adevarat ca sunt tentata sa iau cu mine tot dulapul dar evident, nu este necesar si din acest motiv imi pregatesc tot timpul de acasa tinutele pe zile, ca sa stiu exact de ce am nevoie. Daca e vara prefer sa iau mai multe rochii pentru ca sunt o singura piesa si ocupa mai putin loc, iar in anotimpul rece, aleg piese care le pot mixa in mai multe tinute. Tot timpul rulez foarte strans hainele si imi pun exact doar ce am nevoie, niciodata mai mult pentru ca nu am loc. Daca vreti pot filma un video cand voi pleca in urmatoarea vacanta, exact cum procedez la bagaje, alegere tinute (lasati un comentariu daca va intereseaza).

Pe langa aceasta am cateva reguli dupa care ma ghidez atunci cand plec intr-o vacanta iar una dintre ele este sa iau cu mine o piesa vestimentara clasica, foarte versatila. De data aceasta am ales o camasa alba de la Woman Fashion care nu necesita calcare (aspect foarte important in vacante) si pe care o pot purta la plaja, pe timpul zilei peste un maiou daca este mai racoare sau chiar si la o cina. 

 

A doua regula este aceea ca nu plec niciodata in vacanta fara o pereche de ochelari, indiferent de sezon. Stiu ca nu o sa ma machiez zilnic ori pentru ca nu am chef, ori pentru ca nu vreau sa imi pierd timpul cu machiajul, asadar o pereche de ochelari cat mai simpli care sa se potriveasca cu toate tinutele, sunt ideali. De data aceasta, in vacanta din Malta am luat cu mine doua perechi de ochelari de la Ebelle, una alba si una neagra, pentru ca mi-au placut prea mult si nu ma puteam decide. 

PS: Ii gasiti la reducere pe site.-ul  ebelle.ro 

Si nu in ultimul rand, iau cu mine o geanta incapatoare dar care sa ocupe foarte putin loc in bagaj, in care depozitez laptopul, iar pe urma o port ca geanta de plaja sau pur si simplu ca geanta in care duc toate chestiile necesare precum aparat, o sticluta cu apa, bani, acte si altele. Am gasit pe Chlor.ro exact genul de geanata de care am nevoie, si cred ca o sa vina cu mine in multe vacante de acum inainte. 

Si inca ceva, mai nou cei de la Wizz te obliga sa iti lasi bagajul de mana mare la cala si tot timpul am nevoie de o geanta suplimentara in care sa imi scot laptopul pentru ca no way sa il las la cala. Daca nu ati fost de curand cu ei, sa aveti in vedere treaba asta. 

Ce am purtat?

Camasa alba/WomanFashion.ro

Ochelari de soare/Ebelle.ro

Geanta/Chlor.ro

 

Edit photo: Razvan Savu Photographer

Locatie fotografii: Popeye Village, Malta