Cum mi-am creat o rochie/vesta dintr-un material de draperie din SH
February 3, 2018
Tot ce trebuie sa stii daca vrei sa vizitezi Venetia
February 20, 2018
Show all

Valentine’s Day in Venice

Da stiu, dupa titlu va asteptati la un articol super siropos dar noi de fapt nici nu suntem fani V-day si nici macar nu sarbatorim, nu schimbam cadouri, credem ca ar trebui sa iti manifesti iubirea pentru persoana de langa tine zilnic, sa nu ai nevoie de o anumita zi pentru asta (si cand spun zilnic, vorbesc serios). 🙂  Anul acesta s-a intamplat sa fim in Venetia in 14 februarie pentru ca in 11 a fost ziua mea si am vrut sa facem o mini-vacanta. 

Va spun sincer ca ma durea sufletul sa vin aici fara o rochie lunga, pe care sa o pozez pe unul dintre podurile Venetiei, asadar am ales rochia aceasta superba de la Woman Fashion.

Nu prea stiam la ce sa ma astept de la oras, mai mult ma gandeam ca ar putea fi un cliseu romantic si o arhitectura frumoasa, dar bineinteles mi-a intrecut orice asteptare. Venetia chiar e un must see pentru iubitorii de arhitectura, calatorii si mancare buna.

Cu mai multe impresii despre vacanta noastra din Venetia ne auzim in articolele urmatoare, unde o sa va spun detalii despre cazare, restaurante, locuri de vizitat si altele.

Ce am purtat?

Rochie (click AICI)/Woman Fashion

Sandale/Zara

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *