Cum sa faci smart shopping de Black Friday?
November 19, 2017
Tinuta pentru Revelion – 2018
December 27, 2017
Show all

Dressing for the holidays!

Tocmai mi-a ajuns covorul de la Ikea pe care îl vânez de aproape o lună și două blănițe, albe, pufoase pe care le-am asezat pe balansoarul din care va scriu acum. Îmi place tare mult să cumpăr mici obiecte decorative pentru casă deoarece mă inspiră foarte mult și mă ajută să fiu mai creativă. Că tot vă spuneam de blănițe albe și pufoase, astăzi am fost cu Razvan Savu să facem poze la Târgul de Crăciun ce tocmai s-a deschis la Cluj și vă spun sincer că m-am simțit ca un fulg de nea în tinuta albă pe care am purtat-o. Nu prea obișnuiesc să port alb în anotimpul rece, dar roșul mi se părea puțin clișeic, așadar am zis să încerc ceva nou. 

Vreau să vă spun câteva cuvinte despre cămașa pe care am purtat-o deoarece mi se pare foarte interesant jocul de culori și locul care a fost ales pentru fiecare. O am de pe WomanFashion și este printre cămășile mele preferate datorită materialului calitativ și fluid din care este confecționată plus că în perioada aceasta o găsiți la reducere. So, hurry up!

 

Referitor la botine, sunt perfecte atât pentru toamnă cât și pentru iarnă deoarece sunt din piele naturală care nu lasă să pătrundă umezeala, plus că au un aspect foarte cool datorită cataramelor. Eu le văd în foarte multe ținute și pentru foarte multe ocazii. Cred că o sa le port și la festivaluri în vară, și la party-urile din această iarnă sau chiar și la facultate. Dacă vi se par prea încărcate si sunteți în căutare de ceva mai simplu, găsiți aici mai multe modele de botine Bonprix.

Ce am purtat?

Cămașă (click AICI)/WomanFashion.ro

Fustă/Asos

Botine (click AICI)/Bonprix

Dresuri (click AICI)/Sosetaria

Geantă (click AICI)/Ebelle

1 Comment

  1. Kintan says:

    Such a beautiful and awesome look. That bag is really gorgeous and loves that fur jacket.

    Much love, XO Kintan
    http://kintanfashion.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *