Primele impresii despre Barcelona! Transport, cazare si plaja.
September 22, 2017
Cea mai cool si comoda tinuta pe care am purtat-o in Barcelona
September 27, 2017
Show all

Parcul Guell, un loc de basm din mozaic si “turta dulce”

In a doua zi in Barcelona am vizitat Parcul Guell care este la 10-15 minute de cazarea noastra si care, dupa cum am mentionat si in titlu, chiar este un loc de basm din mozaic si “turta dulce”. Parca intri   intr-o alta lume. De fapt, tot ce a modelat Gaudi este o opera de geniu. Am ramas impresionata de absolut tot ce am vazut in parc si mi-ar fi placut sa fac 1000 de poze si sa vi le arat pe toate, dar era destul de aglomerat iar pentru fiecare poza pe care o vedeti in articol am asteptat momentul potrivit fara oameni in spate. Daca este asa de aglomerat in luna semptembrie, nu vreau sa imi imaginez ce este in iulie, luna cu cei mai multi turisti in Barcelona. 

Referitor la bilelete, noi le-am cumparat online cu 7 euro/pers. A trebuit sa ne alegem un interval orar care se refera la perioada de timp in care am putut intra in parc. Odata intrati am putut sta oricat de mult am vrut, bineinteles pana la ora inchiderii.

Pe partea de tinuta, bluza de la WomanFashion a facut furori. La un moment dat stateam langa un mozaic ca sa imi faca Gioni o poza iar in spatele lui s-au strans vreo 10  turisti asiatici care imi faceau poze si gesticulau ca se potriveste foarte bine bluza cu contextul. :)) Asadar, daca mergeti in Barcelona, nu ratati Parcul Guell si sa va luati o tinuta colorata pentru ca o sa arate foarte bine in poze. 

Ce am purtat?

Bluza/WomanFashion.ro

Pantaloni/Zara

Sandale/Stradivarius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *