UNTOLD FESTIVAL 2017 – Cum am integrat o rochie eleganta intr-o tinuta de festival
August 14, 2017
Costumul de baie care avantajeaza aproape orice silueta!
August 23, 2017
Show all

Ce rochii sa iti iei cu tine in vacanta?

Duminica m-am intors din mini-vacanta petrecuta in Ungaria, asadar gandul meu este inca la plimbari, rochii vaporoase si cine romantice. 🙂

Stiu ca multe dintre voi va pregatiti pentru o escapada la mare, asa ca am zis sa vin cu cateva mici sfaturi pentru voi. In primul rand, nu inchide bagajul pana nu te asiguri ca ai pus o rochie lunga, asta mai ales daca vacanta ta este la malul marii. O sa vrei sa faci cateva poze pentru instagram sau doar pentru a te uita la ele peste ani, si iti spun sincer ca nimic nu arata mai bine decat o rochie lunga in bataia vantului. O poti purta la cina romantica din ultima seara, urmata de o plimbare lunga pe malul marii la apus.

Bineinteles ca am luat si eu cu mine o rochie lunga in vacanta, si bine am facut pentru ca m-am simtit atat de bine in ea, fiind o rochie atat de speciala. Eu o am de pe L’azur Boutique by MDLN si sunt foarte multumita de calitatea materialului si de croiala rochiei. Va recomand cu drag sa apelati la acest atelier daca va doriti ceva diferit pentru un eveniment special. 

PS: Gasiti magazinul AICI pe facebook si AICI pe instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *