O tinuta pentru toamna in alb-negru
October 3, 2016
Cum arata tinuta mea pentru o zi de toamna
October 17, 2016
Show all

3 obiecte vestimentare obligatorii pentru toamna!

E deja toamna in toata regula, si desi ne plangem de frigul de afara ne si place pentru ca putem purta cele mai cozy haine din garderoba. Pe langa frunzele care acopera toate potecile orasului si creeaza acea priveliste de vis, toamna vine si cu anumite aspecte mai putin placute. Nu stiu cum reactionati voi la temperaturi scazute, dar eu resimt acest lucru prin dureri de gat si de spate. Asadar, primele doua obiecte vestimentare de care nu ma despart in acest sezon este body-ul pe gat si pantalonii cu talie inalta (nu stiu ce voi face cand nu se vor mai purta pantalonii cu talie inalta, dar de body-ul negru sigur nu vom scapa prea curand).

Un al treilea obiect vestimentar obligatoriu pentru toamna, a devenit paltonul. Stiu ca il folosim mai mult iarna, dar sincer chiar e vreme de palton. Probabil la iarna imi voi lua doua paltoane pe mine in acelasi timp … sau mai bine o blanita :). Ca si culori, cred ca este esential sa avem urmatoarele: un palton negru (super obligatoriu), unul crem si unul rosu (pentru pata de culoare), iar daca stau sa ma gandesc si mai bine, nu ar strica si unul kaki.

Shop My Outfit:

Palton/WomanFashion

Body/Uniconf

Pantaloni/WomanFashion

Un ultim lucru pe care vreau sa il mentionez este acela ca sunt foarte recunoscatoare pentru sustinerea si voturile voastre in cadrul competitiei #GlamourStreetFashionShow. Mai sunt doar 5 zile in care ma puteti ajuta iar daca va place stilul meu vestimentar si toata munca mea de pe acest blog, imi puteti acorda o nota de 10 AICI.

dsc_0036

dsc_0003

dsc_0085

dsc_0010

dsc_0044

dsc_0073

dsc_0083

dsc_0036

dsc_0054

Foto: George Florea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *